OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Toads Digital Ads

In een wereld waar locatie ertoe doet, onderscheiden wij ons door onze expertise in multi-locatie marketing. Wij begrijpen dat bedrijven met meerdere vestigingen unieke uitdagingen en kansen hebben, en wij zijn er om elke locatie te laten schitteren.

Waarom kiezen voor ons? Omdat wij verder gaan dan de traditionele marketingaanpak. Wij zijn Toads Digital Ads, en wanneer je aan ondernemende, pro-actieve specialisten denkt, denk je aan ons. We zijn geen ouderwets marketingbureau met een wisselende bezetting. Bij ons werk je samen met echte mensen, met een passie voor wat ze doen, en een specifieke expertise in multi-locatie strategieën.

Je vindt ons in MyOffice aan het Stadspark, waar we met een vast team van professionals werken. Dit team wordt, indien nodig, aangevuld met een selecte groep freelance marketeers. Samen zetten we ons in voor een breed scala aan klanten, waaronder vele bedrijven met meerdere vestigingen die op zoek zijn naar een marketingpartner die hun specifieke behoeften begrijpt en hierop kan inspelen.

3

Het team dat zorgt voor jouw campagnes

MARC CORNELIUS

Google Ads

ERWIN ENTER

Google Business Profiles

ELINE VIERSMA

Social Media

KEVIN ENTER

Video