GOOGLE BUSINESS PROFILES MANAGEMENT

GEEF AL JE ZORGEN UIT HANDEN

Google Business Profiles uitbesteden voor multi-locaties

Heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen en wil je zorgen voor een uniforme en krachtige online aanwezigheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen duiken we in de specificaties van elke locatie en zetten we een doordachte Google Business Profile-strategie op om ervoor te zorgen dat elk van jouw vestigingen optimaal zichtbaar is.

Ons team van experts is gespecialiseerd in het beheren van Google Business Profiles voor bedrijven met meerdere vestigingen. We kennen de nuances, uitdagingen en kansen die gepaard gaan met het beheren van meerdere locatieprofielen. Ons doel? Zorgen dat jouw business op elke locatie schittert en consistent wordt gepresenteerd aan potentiële klanten.

EEN EIGEN STUK SOFTWARE ALS EXTRA HULPMIDDEL

Onze eigen tool

Binnen TOADS werken we met ons eigen ontworpen tool “LOCALIUM”. Deze software-oplossing biedt ons de kans om in grote getalen wijzigingen door te voeren zonder dat je daarvoor van profiel naar profiel hoeft door te klikken. Tijdsbesparend dus. En dus, kostenverlagend. Voor jou als eindklant. 

Onze werkwijze

1. Strategie en Doelstellingen

Eerst even elkaar recht in de ogen aankijken. Vervolgens met een plan de campagne komen. Dit plan zal bestaan uit diverse elementen die beschrijven hoe we samen tot online succes via Google Ads komen.

2. Scan van de locaties

We starten met zoekwoordenonderzoek voor elke vestiging, onthullend waar de kansen liggen. Op basis hiervan adviseren we over specifieke landingspagina’s voor elke locatie.

3. Inrichten campagnes

We richten jouw Business Profiles in zodat ze overtuigen en consistent zijn met jouw website. Als de profielpagina’s niet presteren zoals gewenst, passen we die ook aan.

4. Maandelijkse rapportages

Maandelijks ontvang je een uitgebreide rapportage die inzicht geeft in hoe de campagne gepresteerd heeft. Deze rapportage is volledig gepersonaliseerd. Ook is een online dashboard beschikbaar.

Toads heeft ons ontzettend geholpen. Creatief en behulpzaam is hoe ik hen beschrijf!
Peter van der Steege
Designer
Toads heeft ons geholpen met het op orde brengen van onze online marketing.
Evert Gregoire
CEO Kunstgrasnet
Marc en Erwin zijn in staat om hun kennis over te brengen indien gevraagd. Dat bleek wel bij de training. Bedankt.
Lindsay Remark
Marketeer JBS Multimedia

EEN SUCCESVOLLE ONLINE CAMPAGNE

Wat heb je nodig om verder te groeien?

Het stopt niet bij puur Google Ads inrichten en monitoren. Andere diensten kunnen ook essentieel zijn om zoveel mogelijk succes te boeken met online campagnes. Hieronder de belangrijkste, die we ook los aanbieden.

Google Looker Studio​

Bij het uitbesteden van jouw Google Ads is inzichtelijkheid van de prestaties cruciaal. Daarom maken wij gebruik van Google Data Studio voor onze rapportages. Dit krachtige programma stelt ons in staat om te allen tijde gedetailleerde rapportages op te vragen.

Google Analytics

Google Analytics is essentieel om (correct) in te stellen. Hiermee weet je namelijk op ieder moment of je op de juiste weg bent. Wij zorgen voor correcte inrichting. Alle campagnes volg je real-time via Google Analytics. Alle keuzes die daarna volgen, zijn gebaseerd op de data uit dit programma van Google.

Ben je er klaar voor om online succes te behalen?

Zet de eerste stap. Plan hieronder een afspraak in! Of stuur een mail naar marketing [@] toads.nl