GOOGLE ADS MANAGEMENT

GEEF AL JE ZORGEN UIT HANDEN

Google ads uitbesteden voor multi-locaties

Heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen en wil je online groei realiseren? Wij staan voor je klaar. Samen analyseren we de markt van elke locatie en bepalen we de meest effectieve Google Ads strategie, of het nu gaat om Google Shopping, Google Search, Google Video of Google Display.

Ons team van senior marketeers heeft specifieke expertise in het beheren van Google Ads voor bedrijven met meerdere vestigingen. We begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die dit met zich meebrengt en zijn erop gericht jouw business op elke locatie te laten groeien.

Onze werkwijze

1. Strategie en Doelstellingen

Eerst even elkaar recht in de ogen aankijken. Vervolgens met een plan de campagne komen. Dit plan zal bestaan uit diverse elementen die beschrijven hoe we samen tot online succes via Google Ads komen.

2. Zoekwoorden & Landingspagina’s

We starten met een zoekwoordenonderzoek waaruit de potentie zal blijken van jouw markt. Waar liggen kansen? Vervolgens volgt advies, o.a. betreffende landingspagina’s op de website.

3. Inrichten campagnes

Vervolgens richten we de advertenties in voor jouw campagne. Persuasief en passend bij de website. Ook de landingspagina’s zijn van groot belang. Hoe converteren deze? We komen met advies!

4. Maandelijkse rapportages

Maandelijks ontvang je een uitgebreide rapportage die inzicht geeft in hoe de campagne gepresteerd heeft. Deze rapportage is volledig gepersonaliseerd. Ook is een online dashboard beschikbaar.

Toads heeft ons ontzettend geholpen. Creatief en behulpzaam is hoe ik hen beschrijf!
Peter van der Steege
Designer
Toads heeft ons geholpen met het op orde brengen van onze online marketing.
Evert Gregoire
CEO Kunstgrasnet
Marc en Erwin zijn in staat om hun kennis over te brengen indien gevraagd. Dat bleek wel bij de training. Bedankt.
Lindsay Remark
Marketeer JBS Multimedia

EEN SUCCESVOLLE ONLINE CAMPAGNE

Wat heb je nodig om verder te groeien?

Het stopt niet bij puur Google Ads inrichten en monitoren. Andere diensten kunnen ook essentieel zijn om zoveel mogelijk succes te boeken met online campagnes. Hieronder de belangrijkste, die we ook los aanbieden.

Google Looker Studio​

Bij het uitbesteden van jouw Google Ads is inzichtelijkheid van de prestaties cruciaal. Daarom maken wij gebruik van Google Data Studio voor onze rapportages. Dit krachtige programma stelt ons in staat om te allen tijde gedetailleerde rapportages op te vragen.

Google Analytics

Google Analytics is essentieel om (correct) in te stellen. Hiermee weet je namelijk op ieder moment of je op de juiste weg bent. Wij zorgen voor correcte inrichting. Alle campagnes volg je real-time via Google Analytics. Alle keuzes die daarna volgen, zijn gebaseerd op de data uit dit programma van Google.

Ben je er klaar voor om online succes te behalen?

Zet de eerste stap. Plan hieronder een afspraak in! Of stuur een mail naar marketing [@] toads.nl