AUTOMOTIVE MARKETING

Ons specialisme, automotive!

Bij Toads Automotive combineren we onze diepgaande marketingkennis, specifiek afgestemd op de automotive sector, met onze innovatieve, modulaire tools. Deze zijn ontwikkeld om merken en garageformules binnen de automotive sector in staat te stellen snel en effectief gepersonaliseerde online marketingmaterialen te creëren voor hun aangesloten garages en dealers. We onderscheiden ons door onze aanpak verder te voeren dan de standaard marketingstrategieën.

We zorgen ervoor dat lokale autodealers, franchisenemers of filialen duidelijk herkenbaar zijn in combinatie met de formule, wat de herkenning en bekendheid in lokale gemeenschappen verhoogt. Onze aanpak, speciaal ontworpen voor de unieke eisen van de automotive sector, creëert een sterke lokale aanwezigheid die zowel de merkloyaliteit als de klantenbetrokkenheid aanzienlijk versterkt.

Persoonlijke campagnes in jouw huisstijl

Ieder filiaal verdient haar eigen aandacht. Dat doen wij door voor iedere deelnemer een aparte banner te maken. Zit een bedrijf bijvoorbeeld in Den Haag? Dan komt dat op de banner te staan. Persoonlijkheid boven alles. 

Diversiteit in Online Zichtbaarheid

Als marketingbureau weten we hoe belangrijk het is om op meerdere fronten zichtbaar te zijn. Daarom bieden we met onze tools de mogelijkheid om gemakkelijk campagnes te boosten voor al jouw aangesloten ondernemers via kanalen zoals Facebook, Instagram en Google. Dit doen we allemaal tegelijkertijd, waardoor zowel jouw merk als je lokale vertegenwoordiging worden versterkt.

Inzichtelijk Dashboard

Weten hoe je campagnes presteren is essentieel. Daarom hebben we bij Toads een overzichtelijk dashboard ontwikkeld. Een unieke link per vestiging. Hierin krijg jij, maar ook iedere vestiging, duidelijk inzicht in alle statistieken en resultaten. Zo kun je direct reageren op trends en, waar nodig, optimalisaties doorvoeren.

Toads heeft ons ontzettend geholpen. Creatief en behulpzaam is hoe ik hen beschrijf!
Peter van der Steege
Designer
Toads heeft ons geholpen met het op orde brengen van onze online marketing.
Evert Gregoire
CEO Kunstgrasnet
Marc en Erwin zijn in staat om hun kennis over te brengen indien gevraagd. Dat bleek wel bij de training. Bedankt.
Lindsay Remark
Marketeer JBS Multimedia

Ben je er klaar voor om online succes te behalen?

Zet de eerste stap. Plan hieronder een afspraak in! Of stuur een mail naar marketing [@] toads.nl