TRAININGEN

LEER ZELF ALL INS & OUTS

Google Ads Trainingen

Online groei realiseren? Schakel dan mij in! Samen analyseren we jouw markt en bekijken we of jouw markt geschikt is voor Google Ads, zij het via Google Shopping, Google Search, Google Video of Google Display. Dankzij mijn achtergrond in opzetten van online business (affiliate & e-commerce) maakt mij dit een goede sparringspartner en denk ik veel met je mee over hoe jij het beste jouw business kan aanpakken. Dit krijg je er gratis bij.

Een belangrijk aspect vind ik het inzichtelijk maken van de kosten versus de opbrengst. Mijn campagnes moeten geld opleveren. Daarom komen we tot realistische en noodzakelijke KPI’s en er wordt een online dashboard opgezet waar jij op ieder moment de actuele resultaten kunt inzien.

Onze werkwijze

1. Strategie en Doelstellingen

Eerst even elkaar recht in de ogen aankijken. Vervolgens met een plan de campagne komen. Dit plan zal bestaan uit diverse elementen die beschrijven hoe we samen tot online succes via Google Ads komen.

2. Zoekwoorden & Landingspagina’s

We starten met een zoekwoordenonderzoek waaruit de potentie zal blijken van jouw markt. Waar liggen kansen? Vervolgens volgt advies, o.a. betreffende landingspagina’s op de website.

3. Inrichten campagnes

Vervolgens richten we de advertenties in voor jouw campagne. Persuasief en passend bij de website. Ook de landingspagina’s zijn van groot belang. Converteren deze wel? Zo niet, dan gaan deze ook op de schop.

4. Maandelijkse rapportages

Maandelijks ontvang je een uitgebreide rapportage die inzicht geeft in hoe de campagne gepresteerd heeft. Deze rapportage is volledig gepersonaliseerd. Ook is een online dashboard beschikbaar.

EEN SUCCESVOLLE ONLINE CAMPAGNE

Waar kan ik je nog meer bij helpen?

Het stopt niet bij puur Google Ads inrichten en monitoren. Andere diensten kunnen ook essentieel zijn om zoveel mogelijk succes te boeken met online campagnes. Hieronder de belangrijkste, die we ook los aanbieden.

Google Data Studio

Bij werkzaamheden horen rapportages, vind ik. Daarom werk ik samen met Google Data Studio, een programma waarbinnen te allen tijden rapportages opgevraagd kunnen worden. Door haar koppelmogelijkheden met Google Analytics, SEMRush, Google Ads en meer, kan ik alles mooi in één oogopslag visualiseren. Het oog wil natuurlijk ook wat!

Google Analytics

Google Analytics is essentieel om (correct) in te stellen. Hiermee weet je namelijk op ieder moment of je op de juiste weg bent. Wij zorgen voor correcte inrichting. Alle campagnes volg je real-time via Google Analytics. Alle keuzes die daarna volgen, zijn gebaseerd op de data uit dit programma van Google.

Ben je er klaar voor om online succes te behalen?