Trainingen

LEER ZELF ALL INS & OUTS

Google Ads Trainingen

Online groei realiseren? Schakel dan mij in! Samen analyseren we jouw markt en bekijken we of jouw markt geschikt is voor Google Ads, zij het via Google Shopping, Google Search, Google Video of Google Display. Dankzij mijn achtergrond in opzetten van online business (affiliate & e-commerce) maakt mij dit een goede sparringspartner en denk ik veel met je mee over hoe jij het beste jouw business kan aanpakken. Dit krijg je er gratis bij.

Een belangrijk aspect vind ik het inzichtelijk maken van de kosten versus de opbrengst. Mijn campagnes moeten geld opleveren. Daarom komen we tot realistische en noodzakelijke KPI’s en er wordt een online dashboard opgezet waar jij op ieder moment de actuele resultaten kunt inzien.

google adwords manager groningen

Onze werkwijze

1. Strategie en Doelstellingen

Eerst even elkaar recht in de ogen aankijken. Vervolgens met een plan de campagne komen. Dit plan zal bestaan uit diverse elementen die beschrijven hoe we samen tot online succes via Google Ads komen.

2. Zoekwoorden & Landingspagina’s

Ik doe een uitgebreid zoekwoordenonderzoek waaruit de potentie zal blijken van jouw markt. Waar liggen bijvoorbeeld kansen? Vervolgens volgt advies, o.a. betreffende landingspagina’s op de website.

3. Inrichten campagnes

Ik richt vervolgens de advertenties in voor jouw campagne. Persuasief en passend bij de website. Ook de landingspagina’s zijn van groot belang. Converteren deze wel? Zo niet, dan gaan deze ook op de schop.

4. Maandelijkse rapportages

Maandelijks ontvang je een uitgebreide rapportage die inzicht geeft in hoe de campagne gepresteerd heeft. Deze rapportage is volledig gepersonaliseerd. Ook is een online dashboard beschikbaar.

 • Toads heeft ons ontzettend geholpen. Hij is creatief en behulpzaam. Een aardige jongen die ongelofelijk veel energie heeft om nieuwe dingen uit te proberen en te leren. Bovendien is hij een verbinder met andere mensen. Heel prettig samengewerkt!

  Peter van der Steege
  Peter van der Steege CEO Fitbrand
 • Toads heeft ons geholpen met het op orde brengen van onze online marketing & heeft deze vervolgens uitgebouwd naar een omzetstijging van 300%. Bedankt mannen!

  Evert Gregoire
 • Onlangs heb ik de Google Ads training van Edwin en Marc gevolgd. Een training voor zowel beginners als gevorderden. De training is zeer uitgebreid en omvat alle aspecten van Ads, dat maakt de training zo compleet. Er is veel aandacht voor de praktijk en jouw eigen vraagstukken. Na de training ben je direct klaar om de slag te gaan. Het is daarnaast ook fijn dat je altijd even terug kan vallen op het online platform dat gecreëerd is. Mocht je twijfelen over het feit dat de training online plaats vindt, dan kan ik je verzekeren dat dit absoluut geen struikelblok is en beide er voor zorgen dat er een zeer prettige (online) sfeer hangt. Absolute aanrader dus als je meer over Google Ads te weten wilt komen!

  Lindsay Remark
  Lindsay Remark JBS Multimedia

EEN SUCCESVOLLE ONLINE CAMPAGNE

Waar kan ik je nog meer bij helpen?

Het stopt niet bij puur Google Ads inrichten en monitoren. Mijn mening is dat er andere diensten ook essentieel zijn om zoveel mogelijk succes te boeken met online campagnes. Hieronder de belangrijkste, die ik tevens ook los aanbied.

marbles marketing

Google Data Studio

Bij werkzaamheden horen rapportages, vind ik. Daarom werk ik samen met Google Data Studio, een programma waarbinnen te allen tijden rapportages opgevraagd kunnen worden. Door haar koppelmogelijkheden met Google Analytics, SEMRush, Google Ads en meer, kan ik alles mooi in één oogopslag visualiseren. Het oog wil natuurlijk ook wat!

marbles marketing

Google Analytics

Google Analytics is essentieel om (correct) in te stellen. Hiermee weet je namelijk op ieder moment of je op de juiste weg bent. Daarom heb ik mijzelf hierin gespecialiseerd. Alle campagnes die ik aanmaak, zijn te volgen via Google Analytics. Alle keuzes die daarna volgen, zijn gebaseerd op de data uit dit programma van Google.

Ben je er klaar voor om online succes te behalen?