Gezocht: social media freelancer

Wil jij vrijheid in waar je werkt, wanneer je werkt en je eigen plafond qua inkomsten bepalen? En ben je goed in social media campagnes? Dan hebben we een interessant aanbod voor je.

Wij, Marc, Edwin en Ruben zijn freelance SEA marketeers die twee kantoorruimtes huren in Groningen. We hebben nog 1 plek beschikbaar die we willen vullen met een freelance social media marketeer.

Ook als je nog niet een ervaren freelance marketeer bent, horen we graag van je. Wij bieden deze plek ook aan in de vorm van een traineeship. Wij zorgen dan dat je het juiste kennisniveau bereikt en leren je klanten werven.

Er zijn een paar redenen waarom wij een social media marketeer zoeken:

  1. Al onze klanten adverteren naast in zoekmachines ook in social media campagnes. Om maximale waarde te bieden, willen we optrekken met een hardwerkende, slimme marketeer voor dit kanaal. 
  2. Wij willen zelf bij blijven als het gaat om kennis op social media gebied.
  3. Door iemand met social media klanten in het team te hebben, verrijken we de poule van opdrachtgevers. 
  4. We hebben ambitieuze plannen voor uitbreiding van onze business en willen daar graag eager professionals bij betrekken.

Wat kun je verwachten?

Werkplek
Op dit moment werken we vanuit een kantoor aan het stadspark. We huren twee ruimtes van 30m2 per stuk. Je hebt niet alleen uitzicht op het park, ook heb je een comfortabele ruimte om in te werken.

In het pand wordt lunch verzorgd, kun je klanten uitnodigen en zijn vergaderruimtes te huur.

Inkomen
Of je nu wel of nog niet freelancer bent, we helpen je graag naar het volgende niveau. Werk je bijvoorbeeld nu bij een bureau of aan klantzijde en twijfel je over de stap naar freelancerschap? Qua inkomen helpen we je, afhankelijk van je ambitie en kennisniveau, binnen een half jaar naar €10.000 – €15.000 omzet per maand.

Team
Voel je vrij om ons even op te zoeken digitaal:
Edwin: https://nl.linkedin.com/in/edwindijkstra
Marc: https://nl.linkedin.com/in/marc-cornelius/
Ruben: https://nl.linkedin.com/in/rubenrunneboom-ecommerce-specialist

Coaching
Zoals genoemd is deze positie ook als traineeship beschikbaar. Ben je ambitieus en net klaar met je studie? Zit je bij een bureau en wil je voor jezelf beginnen? Stuur ons een berichtje op LinkedIn of via het contactformulier en we gaan het gesprek met je aan

Neem contact op

Laat wat van je horen. Misschien zijn we wel een match.